Julefrokost Menuer 2017

kort utilgængelig

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 08/11/2017 - 16/12/2017
Hele dagen

Kategori


Til alle jer der gerne vil dele forventningens glæde op mod jul med kolleger, venner eller familie, og krydre oplevelsen med en julepyntet oplevelse i skoven – Kig her!

Vi garanterer gode råvarer, grundigt håndværk og HYGGE i vores skønne lokaler.

4 retters julemenu:

Forret: Cremet pighvarsuppe med pighvar, urter og trøel

Mellemret: Letrøget andebryst med friseè, letmarineret kål og valnøddeglace

Hovedet: Dansk kalvemørbrad med sauteret grønkål, tyttebær, pommes rôsti og rødvinssauce

Dessert: Lun æbletærte med kanel, ristede mandler og friskrørt vaniljeis

4 retter kr. 425,- 

 

TILHØRENDE Vinmenu

Forret: Bourgogne Blanc, Chardonnay, Frankrig 2011

Mellemret: Hermon, Galilee – Galillâa, Golan, Israel 2015

Hovedret: Cortes De Cima, Chamine, Portugal, 2012

Dessert: Pineau Des Charentes, Lheraud, Frankrig, NV

4 glas kr. 350,-

 

Jule buffet

  • Forret:

Stegt sild med æble/løgkompot

Gl. dags modnede sild med æg og karrysalat

Fiskelet med citron og remoulade

Varmrøget laks med syrnet øde og friseè

Brød og smør

  • Hovedret:

Langtidsstegt benskinke med rosmarin, citron og hvidløg

Conterede andelår med marinerede tyttebær

Møllens julemedister med stuvet grønkål

Rødkål & brunede kartofler

Gravad okseinderlår med tranebær og syltede bøgehatte

2 blandede julesalater

Brød, smør og tapenader

  • Dessert:

Ris a la mande med kirsebærsauce

3 gode oste med syltede nødder og rugkiks

Chokolade konfektkage med appelsin og vaniljeis

Kr. 395,- 

 

Vi kører julefrokoster alle fredage samt lørdage fra den 10/11 – 16/12. Der er en minimums bestiling på 20 kuverter på julebuffeten og min. 10 kuverter på den 4 retters menu.

Bestil på restaurant@thorsmoelle.dk eller  86 27 03 85

Julehilsner fra Anders, Mikkel & Team