Julefrokost 2018

JULEBUFFET

Forret:
– Stegt sild med æble/løgkompot.
– Gl. dags modnede sild med æg og karrysalat.Fiskefilet med citron og remoulade.
– Varmrøget laks med syrnet fløde og friseè. Brød og smør.

Hovedret:
– Langtidsstegt benskinke med rosmarin, citron og hvidløg.
– Røget andebryst med fennikel, julesalat og tyttebær.
– Møllens julemedister med stuvet grønkål, rødkål & brunede kartofler.
– Gravad okseinderlår med tranebær og syltede bøgehatte.
– 2 blandede julesalater.
– Brød, smør og tapenader.

Dessert:
– Ris a la mande med kirsebærsauce.
– 2 oste med syltede nødder og brød.
– Gateau Marcel og vaniljeis.

Inkl. øl, vand, vin og snaps fra 18.30 – 01.00 

Kr. 895,- pr. pers.

(min. 20 kuverter)

 

4 RETTERS JULEMENU

Forret:
Cremet pighvarsuppe med pighvar, urter og trøffel.

Mellemret:
Letrøget andebryst med friseè, glaserede valnødder og friske figner.

Hovedet:
Dansk kalvemørbrad med sauteret grønkål, tyttebær, pommes rôsti og rødvinssauce.

Dessert:
Vanilje panna cotta med kirsebærsorbet.

4 retter kr. 395,- pr. pers.

(min. 10 kuverter)

 

Vi kører julefrokoster alle fredage samt lørdage fra den 9/11 – 22/12.