Om ejerne

Anders Langvad er uddannet kok på Hotel Arnbjerg i Varde og flyttede til Aarhus i 2005 og blev ansat som kok på Varna palæet, hvor han efter 3 måneder blev køkkenchef under René Knudsen, og bar det til 2008. I 2008 valgte Anders af hensyn til familielivet at skifte til kantinen hos Vestas i Skejby. Her var han ansat som souschef fra 2010 til 2014. Hos Vestas vandt han sammen med Mikkel Windfeldt Årets kantinepris – årets innovationspris og udgav kogebogen ’Omtanke i store gryder’. Senest har Anders og Mikkel dannet makkerpar på Aarhus Universitet i Stakladen med ansvar for både kantine, konference og selskabsrestaurant. Anders er gift med Theresa Bligaard, som er uddannet cand. Arch på Aarhus arkitektskole. Hun er selvstændig og driver enmandsfirmaet Behind Design. De er bosat i Tranbjerg med børnene Luca Emil, Alba Lucia og Vegas Elliot.

Mikkel Windfeldt fik smag for de gode råvarer på Molskroen under Søren Mikkelsen og senere Jesper Kock. Herefter var han køkkenchef på Latin og siden på Hotel Philip, hvor han arbejdede sammen med blandt andre Torsten Schmidt. Fra 2006-2010 var Mikkel kok på Thors Mølle, igen i samspil med Søren Mikkelsen. Da familien voksede, ændrede prioriteringerne sig, og Mikkel søgte også Vestas Canteen. Her mødte han Anders Langvad, og sammen gennemførte de en total omlægning til økologi og til øget fokus på ernæringsværdi og -sammensætning. Senere søgte de videre til Stakladen, da de havde erfaret, at de er et rigtig godt og dynamisk makkerpar, der komplimenterer hinanden og trives i hinandens selskab. Mikkel er gift med Thea Boje Windfeldt, der arbejder som Implementeringschef hos Sekoia Assisted Living, Århus, der leverer velfærdsteknologi til omsorgsinstitutioner. Sammen har de børnene Alma, Elias og Johan.